Παρέχουμε στους πελάτες μας τα σχεδιαστικά προγράμματα της Optitex που πρωτοπορούν στη σχεδίαση CAD γιατί προσφέρουν στους κατασκευαστές πατρόν μια ολοκληρωμένη λύση προσαρμοσμένη στην εργασία τους: εύκολη δημιουργία και τροποποίηση πατρόν, απλουστευμένη σχεδίαση στρώσεων και πλάνου κοπής για την εξοικονόμηση και τη μείωση απώλειας υφάσματος. Επίσης, παρέχουμε λογισμικό ανάλυσης της εφαρμογής του ρούχου και πρόγραμμα σωματομετρίας, που, εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου στο fitting ρούχων, ωφελούν το τμήμα πωλήσεων και marketing μιας εταιρείας ένδυσης ως μέσο για την παρουσίαση των collections.

PDS της Optitex

Η μοναδική φιλοσοφία της Optitex για «Δημιουργία πατρόν στην οθόνη» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της.

Το πρόγραμμα πατρόν PDS έχει σχεδιαστεί για την εύκολη δημιουργία νέων μοντέλων ή την τροποποίηση των ήδη υπαρχόντων. Το ανανεωμένο μενού λειτουργιών δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του περιβάλλον εργασίας ανάλογα με τη χρήση των εντολών του προγράμματος.

Το PDS παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λειτουργιών, σχεδιασμένες σύμφωνα με τη λογική των κατασκευαστών πατρόν. Λειτουργίες όπως η δημιουργία πένσας, η προσθήκη ραφής, η δημιουργία ειδικών γωνιών ραφής, οι μετρήσεις, οι πιέτες και άλλες πολλές, είναι άμεσα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.

Optitex PDS – Μεγέθυνση

Το μοναδικό πρόγραμμα αυτόματης και χειροκίνητης μεγέθυνσης είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απλοποιεί την πολύπλοκη διαδικασία της μεγέθυνσης. Ευέλικτο, σε συνδυασμό με προηγμένες λειτουργίες μεγεθύνσεων, κάνει ακόμη και τις πιο δύσκολες αναπτύξεις γρήγορα και με ακρίβεια. Ειδικές μεγεθύνσεις και ενδιάμεσα μεγέθη είναι σημαντικά για περίπλοκες περιπτώσεις όπως σακάκια, παντελόνια κ.ά.

MARK της Optitex

Ένα σύγχρονο πρόγραμμα, που παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για τη χειροκίνητη και αυτόματη σχεδίαση στρώσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα, μειώνοντας σημαντικά την απώλεια υφάσματος. Το MARKER MAKING διαθέτει λειτουργία STANDARD Αυτόματης Τοποθέτησης, με σκοπό τη βέλτιστη και ταχύτερη εξοικονόμηση υφάσματος.

NEST++2 και MULTI PRO της Optitex

Τα NEST++2 και MULTI PRO είναι δυο ανεξάρτητα πακέτα του προγράμματος MARK της Optitex, για Αυτόματες τοποθετήσεις βασισμένες σε αλγοριθμικούς υπολογισμούς που μας δίνουν τη δυνατότητα για δημιουργία πλάνου κοπής σε πολύ σύντομο χρόνο με τα βέλτιστα αποτελέσματα, μειώνοντας αισθητά την απώλεια υφάσματος.

3D της Optitex

Το Optitex 3D βελτιώνει το χρόνο ανάπτυξης του τελικού δείγματος, μειώνει το κόστος των πολλαπλών προ-δειγμάτων και προάγει την ποιότητα των προϊόντων μέσα από τη χρήση σύγχρονων εργαλείων για το σχεδιασμό των πατρόν. Επιπλέον, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα, εφόσον έχει αναλύσει τη συμπεριφορά των υφασμάτων, να ελέγξει πάνω σε ένα εικονικό μοντέλο την πραγματική εφαρμογή του ρούχου. Επίσης, βοηθάει το τμήμα πωλήσεων και marketing μιας εταιρείας, παρέχοντας ένα άψογο εργαλείο με το οποίο μπορεί να παρουσιάσει τις collections.

Το Optitex 3D προσφέρει ένα λεπτομερώς παραμετροποιημένο σώμα, με πάνω από εκατό τροποποιήσιμες διαστάσεις επάνω του, σε διάφορες πόζες, που μπορούν να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους εικονικό μοντέλο, στις διαστάσεις του βασικού τους μεγέθους, ώστε να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο από το fitting του ρούχου.

Το Optitex 3D περιέχει μια βιβλιοθήκη με τα βασικά χαρακτηριστικά αρκετών υφασμάτων, στην οποία ο χρήστης μπορεί να εισάγει επιπλέον τύπους υφασμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ANIMATION

MADE-TO-MEASURE της Optitex

Το MADE-TO-MEASURE είναι ένα πρόγραμμα σωματομετρίας, με σκοπό να τροποποιεί ήδη υπάρχοντα πατρόν σε συγκεκριμένες μετρήσεις. Έχει τη δυνατότητα, αφού γίνει η εισαγωγή και η διαχείριση των στοιχείων του πελάτη, να δημιουργήσει ένα μοναδικό μοντέλο στις δικές του διαστάσεις.

Χάρη στο παραμετροποιημένο σύστημα που διαθέτει μπορεί να αποθηκεύσει όλες τις προδιαγραφές, έτσι ώστε το ίδιο μοντέλο να μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα και στις μετρήσεις κάποιου άλλου πελάτη, εφόσον καταχωρηθούν οι δικές του αναλογίες.

ΑΡΧΗ